Nieuws

Etherische oliën zijn de perfecte manier om een heerlijke geur in huis te krijgen. Deze natuurlijke oliën zijn gemaakt van planten en kunnen worden gebruikt in een diffuser om de lucht te zuiveren en een aangename sfeer te creëren. Daarnaast hebben bepaalde etherische oliën een positieve werking op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.


Bij Femma Geur Melts & More in Oldenzaal zijn we trots om een uitgebreid assortiment aan etherische oliën van hoge kwaliteit aan te bieden. Onze oliën zijn zorgvuldig geselecteerd en worden met de grootste zorg geproduceerd en verpakt.


Enkele etherische oliën uit ons assortiment zijn:
Lavendelolie: Deze olie staat bekend om zijn kalmerende werking en kan helpen om stress en angst te verminderen. Het kan ook helpen om beter te slapen en hoofdpijn te verminderen.
Pepermuntolie: Deze olie kan helpen om de concentratie te verbeteren en de alertheid te verhogen. Het kan ook helpen om misselijkheid te verminderen en spierpijn te verlichten.
Eucalyptusolie: Deze olie staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van verkoudheidssymptomen. Het kan ook helpen bij het verminderen van pijn en ontstekingen.
Citroenolie: Deze olie heeft een verfrissende en opbeurende geur en kan helpen om de stemming te verbeteren. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.
Onze etherische oliën kunnen worden gebruikt in een diffuser of gemengd worden met een draagolie voor gebruik op de huid. Voor het beste resultaat adviseren wij om de oliën te verdunnen volgens de juiste verhoudingen.


Wij zijn super trots om te kunnen melden dat we onze etherische oliën nu ook aanbieden met ons eigen label! Met ons eigen label willen we nog beter kunnen laten zien waar Femma Geur Melts & More voor staat. Zo is ons label ontworpen met oog voor detail en stijl, om zo goed mogelijk te passen bij onze visie en waarden.


Wil je meer weten over onze etherische oliën of ons eigen label? Neem dan een kijkje op onze website: https://femmageurmeltsmore.nl/product-categorie/femma-etherische-olien/. Hier vind je ons volledige assortiment aan etherische oliën en meer informatie over ons bedrijf en onze visie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *