Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal

Ontspanningsmassage

FEMMA GEURMELTS & MORE

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal

Een ontspanningsmassage kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Mogelijk heb je in de afgelopen periode veel stress ervaren, zit je minder lekker in je vel of kamp je met stijve spieren en gewrichten. Bij een ontspanningsmassage komt je hele lichaam aan bod, waardoor het gevoel van stress al snel minder zal worden. 

Sinds april 2022 ben ik gediplomeerd en gepassioneerd masseur en geef ik mijn klanten door verschillende massages (pijn)verlichting, rust en energie.

Ik ben verzorgend, heb een groot empathisch vermogen en heb een warme persoonlijkheid.

Ik ben gespecialiseerd in:

 • Ontspanningsmassage
 • Hot stone massage
 • Bindweefselmassage

Tarieven

Losse behandelingen

 • 30 Minuten €40,00
 • 45 Minuten €40,00
 • 60 Minuten €50,00

Losse behandelingen

 • 30 Minuten €29,95
 • 45 Minuten €39,95
 • 60 Minuten €50,00

Kuur 8x

 • 30 Minuten €262,50
 • 45 Minuten €315,00
 • 60 Minuten €402,50

Losse behandelingen

 • Buik, billen en benen €55,00
 • Benen & billen €45,00
 • Buik €27,50
 • Bindweefsel icm Gezichtsbehandeling €65,00

Kuur 8x

 • Buik, billen en benen €385,00
 • Benen & billen €315,00
 • Buik €192,50
 • Bindweefsel icm Gezichtsbehandeling €455,00

Losse behandelingen

 • 45 Minuten €37,50

Pakket 6 Behandelingen

 • 45 Minuten €225,00

WAT IS EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Eerder werd al aangehaald, dat een ontspanningsmassage een gevoel van stress weg kan nemen. Stress kan het gevolg zijn van een drukke periode op het werk, maar bijvoorbeeld ook door een zwangerschap. Om de spieren te laten ontspannen kan dit type massage goed van pas komen. Ook wanneer je spieren en gewrichten soepel wilt houden kan een ontspanningsmassage de uitkomst voor je zijn. Tijdens een massage wordt vaak gebruik gemaakt van een olie of crème, waardoor de handen van de masseur makkelijker over je huid glijden. Het geeft je een nog prettiger gevoel tijdens de massage.

WAAR KOMT DE ONTSPANNINGSMASSAGE VANDAAN?

Door de jaren heen is de term ontspanningsmassage in tal van verschillende vormen voorgekomen. Zo wordt ook een zwangerschapsmassage vaak een ontspanningsmassage genoemd! De oorsprong van deze massage ligt in Engeland, waar de ontspanningsmassage vaak beschreven wordt als Hydromed. Deze massage werd voorheen gebruikt om de druk op gewrichten in het menselijk lichaam te kunnen verminderen. Tijdens de uitvoering van deze massage werd na verloop van tijd ook gebruik gemaakt van een warmtekussen. Dit kussen wordt gevuld met heet water, wat een ontspannend effect op de spieren en gewrichten in het lichaam heeft.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Bij een ontspanningsmassage worden in principe alle onderdelen van het menselijk lichaam behandeld. Houd er hierbij rekening mee, dat dit enigszins afhankelijk is van de duur van een gekozen massage. Vaak worden bij de kortere massages enkel de voor- of achterzijde van je lichaam behandeld. Kies je voor een lange ontspanningsmassage, dan komen beide zijden van het lichaam aan bod. Na een ontspanningsmassage zal je een fijn, ontspannen gevoel ervaren. Daarbij voelen spieren en gewrichten in veel gevallen soepeler aan, nadat de massage is afgerond. Zo word je niet langer belemmerd door een pijnlijk gevoel in je spieren, knieën of bijvoorbeeld polsen!

HOE LANG DUURT EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Er staat geen vaste duur voor een ontspanningsmassage. Het is gebruikelijk om deze massage voor minimaal een half uur en vaak niet langer dan anderhalf uur af te nemen. De tijdsduur van de massage hangt samen met de behandelde lichaamsdelen. Daarbij zullen individuele lichaamsdelen nog intensiever gemasseerd worden bij een langere massage.

Prijslijst

Voor bedrijven prijs op aanvraag.

Cadeaubon uiteraard ook verkrijgbaar!

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN?

ONTSPANNINGSMASSAGE OLDENZAAL | IPL ONTHAREN

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal
google
dex huykman
13 april 2023

Hele prettige behandeling gehad!! Aanrader

google
Amber Coppens
8 april 2023

Ontspanning massage gehad van 60 minuten. Erg fijne ruimte - bank en niet te aanwezige muziek maar gewoon lekker op de achtergrond.Ontzettend lieve vrouw en veel kennis!! Ik heb al jaren last van een wiplash en ik vond deze massage zo fijn en was echt pijn verlichtend.

google
Martha Wulff
28 maart 2023

Vanmiddag een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Astrid is een bekwame vakvrouw. Ze neemt alle tijd voor je. Doordat zij rust en vertrouwen uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Deze salon zal ik zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen.

google
Karin
17 maart 2023

Een echte aanrader om naar Astrid te gaan. Astrid weet wat ze doet en legt hierbij ook uit en stelt je op je gemak. Ik kreeg nog proef monsters mee van wat gezicht verzorging. Ik kom zeker weer🍀🌸 bedankt !!

Rian
trustpilot
Rian
16 maart 2023

Voor het eerst voor een massage bij…

Voor het eerst voor een massage bij Astrid geweest. Gepassioneerd voor haar vak en voor de andere opties die zij aanbiedt (IPL, diverse geurmelts etc), geen 'op de klok werken' maar ruim de tijd nemen en, last but not least, een heerlijk ontspannen massage gehad en na de tijd heel erg relaxt. Meteen een nieuwe massage geboekt en ik denk ook serieus over IPL behandeling. Goed gevoel bij deze vriendelijke dame.

google
G. Holland
23 februari 2023

Wat heb ik genoten van de massage, fijn geklets. Astrid is een erg lieve vrouw,die weet waar ze het over heeft. Wat zal ik lekker slapen vannacht 🥰🥰

google
Marleen Teikotte
18 januari 2023

Wat een top vrouw! Weet veel van het vak. Fijne warme huiselijk sfeer. Het begin in september met een massage behandeling! Kom zeker snel terug zei ik toen al. Ondertussen nu 6x geweest voor verschillende dingen. Ze hebben heeft zoveel kennis waar ik zo enthousiast van ben geworden! Dochter die wagenziek is, daar heeft zij een wondermiddel voor🥰 IPL behanding vandaag voor de 3de keer. Zelf mijn man die zegt jee wat een verschil zeg 🫣 IPL behandeling raad ik echt iedereen aan!! Mijn onzekerheid is daar mee verdwenen. Astrid je bent een top vrouw vol passie en veel liefde in het vak! Tot snel

google
Tessa Hoge Bavel
8 december 2022

Heb een massage gehad van een uur lang, het was heerlijk! Aardige vrouw en voelde mij op mijn gemak bij haar

google
Martin Colard
7 december 2022

Massage was zoals een massage moet zijn. Voelde me daarna lekker ontspannen en de spieren zijn goed los gemaakt. Kom zeker terug!

google
Lesley Kaat
30 november 2022

heeerlijke massage gehad!! Vakkundig heerlijke oliën, fijne persoonlijkheid. Pure verwennerij! een echte aanrader!!

google
Per Heideman
29 november 2022

Wat een heerlijke massage! Ze nam ruim de tijd en ik ging echt ontspannen maar ook opgeladen naar huis!

google
Juriën van Wel
25 november 2022

Astrid heeft gouden handjes. ik kom zeker terug!

google
Gea ...
22 november 2022

In één woord: GEWELDIG. Heb nog nooit zo'n heerlijke ontspanningsmassage gehad. Astrid is een masseuse met Gouden Handen. 👍 Ik raad het iedereen aan om dit te ervaren. Wel een waarschuwing: Na 1 x wil je vaker. 😉🤣

google
Karianne Jongenotter
20 november 2022

De beste plek voor IPL Ontharen!

google
Alfredo Janmaat
19 november 2022

professioneel en toch persoonlijk. Femma weet wat ze doet en doet dat uitstekend!

google
Olger Wienk
19 november 2022

Prettige salon en een fijn persoon. Masseert goed en weet waar ze het over heeft. Nadien heerlijk onstapannen en mij schouders weer wat losser. Aanrader!

google
Jose Linderhof
18 november 2022

heb een super ontspannen massage gehad

google
Nejla Roestenburg
17 november 2022

Ik loop hier altijd tevreden de deur uit!

google
Pol van Klaveren
15 november 2022

Behandeling als zeer prettig ervaren!

google
A Google User
14 november 2022

Fijne onstpannende massage in een sfeervolle kamer met rustgevende muziek op de achtergrond!

google
Juliott Berguson
13 november 2022

Super ervaring !!!

google
SunshineRobyn
7 november 2022

Hele prettige ervaring gehad, lieve dame en een fijne massage!

google
Lieke Smeets
5 november 2022

Zeker een aanrader als je je wilt laten ontharen dor IPL.

google
A Google User
3 november 2022

Zeer aan te raden schoonheidssalon!

google
Danielle K.
30 oktober 2022

Heerlijke massage gehad! Daarna over huidproducten gehad en testers meegekregen! Deskundig advies gekregen en tot nu toe super tevreden over de producten! Alles is op natuurlijke basis en dus niet schadelijk voor de huid!!

google
Bertine Vehof
28 oktober 2022

Ik heb een super fijne massage mogen ontvangen van Astrid. Ze heeft een mooie plek gecreëerd in haar huis waar ik me comfortabel en op mijn gemak voelde. Een echte aanrader voor iedere vrouw om jezelf of een ander cadeau te doen. Zeker voor herhaling vatbaar😃

google
Jake Gomez
24 oktober 2022

Bedankt weer Astrid voor de schoonheidsbehandeling!

google
Martina Hoffmann
14 oktober 2022

De geur melts zijn geweldig, je hele woonkamer ruikt dan lekker. Echt een aanrader

google
Mark Kamphuis
12 oktober 2022

Voor een ieder die twijfelt, twijfel niet en bestel! Normaal gesproken deel ik geen ervaringen maar voor dit bedrijf maak ik zeker een uitzondering. Een paar dagen geleden heb ik mijn eerste aankoop gedaan, op aanraden van mijn zus. Direct na mijn bestelling kreeg ik een super nette mail dat van één van de luchtjes, waarvan ik er twee had besteld, er helaas nog maar eentje van verkrijgbaar was. Ik kreeg hiervoor een vervangende geur en de ene die ik daadwerkelijk besteld had kreeg ik, op hun kosten, na geleverd! De luchtjes zijn heerlijk en niet van het echt te onderscheiden! Kortom een super klantvriendelijk en net bedrijf die hun klanten waardeert. Een aanrader voor iedereen die twijfelt!

google
sasje luk
7 oktober 2022

Het was echt super!! Dankjewel Astrid

google
Manon Molderink
5 oktober 2022

Ik heb ipl gedaan. Een heel fijn en warm ontvangst. Er wordt alle tijd voor je genomen. De uitleg is heel goed. De behandeling zelf heb ik als niet vervelend ervaren. Juist omdat ze heel erg bezig is dat het voor jouw prettig is Al met al een grote aanrader.

google
Anouk Greveling
5 oktober 2022

Een heerlijke ervaring. Voelde direct ontspanning in mijn schouder en nek. Heb er echt van genoten.

Zeer professionele setting en masseuse. Goede prijs kwaliteit verhouding en zeker de moeite waard!

google
Jet Bodt
4 oktober 2022

Geweldige zaak met heel veel kennis. Zo goed geadviseerd en de produkten zijn geweldig! De thee voor goede nachtrust werkt super goed en smaakt heerlijk.

Mark Kamphuis
trustpilot
Mark Kamphuis
27 september 2022

Voor een ieder die twijfelt, twijfel niet en bestel!

Normaal gesproken deel ik geen ervaringen maar voor dit bedrijf maak ik zeker een uitzondering. Een paar dagen geleden heb ik mijn eerste aankoop gedaan, op aanraden van mijn zus. Direct na mijn bestelling kreeg ik een super nette mail dat van één van de luchtjes, waarvan ik er twee had besteld, er helaas nog maar eentje van verkrijgbaar was. Ik kreeg hiervoor een vervangende geur en de ene die ik daadwerkelijk besteld had kreeg ik, op hun kosten, na geleverd! De luchtjes zijn heerlijk en niet van het echt te onderscheiden! Kortom een super klantvriendelijk en net bedrijf die hun klanten waardeert. Een aanrader voor iedereen die twijfelt!

Bastiaan
trustpilot
Bastiaan
6 augustus 2022

Tevreden klant

Waxmelts ruiken zoals beloofd, erg goed!! Autogeur is beter dan andere die ik hiervoor had, zoals van Rituals bijvoorbeeld.

google
Anne Zwarter
2 augustus 2022

Heerlijke ontspanningsmassage gehad i.c.m hotstone. Een echte aanrader en werd fijn geholpen. Heb gelijk maar weer afgesproken. Dank je wel Astrid voor deze fijne ervaring

Snelle en betrouwbare levering. Na lang uitproberen van verschillende websites eindelijk deze site gevonden met geuren die ruiken zoals beloofd....

Super leuke winkel heerlijk geurende producten… 🌸…Ze hebben allerlei soorten producten voor de auto tot aan de was, de keuze is reuze. Wordt ook snel geleverd en als iets niet op voorraad is wordt je netjes op de hoogte gesteld of krijg je andere suggesties van producten. prijs / kwaliteit is gewoon goed👍, service is uitstekend👌,je wordt heel vriendelijk geholpen. Ik zeg: bestel bij dit mooie bedrijf🌸 en je zult er geen spijt van krijgen.

Frans van Vilsteren
trustpilot
Frans van Vilsteren
22 juni 2022

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, snelle service en de geur van de olie is perfect..

P. Moerman
trustpilot
P. Moerman
15 juni 2022

Heerlijk geurende producten… 🌸

Heerlijk geurende producten… prijs / kwaliteit is gewoon goed👍, service is uitstekend👌,je wordt heel vriendelijk geholpen. Ik zeg: bestel bij dit mooie bedrijf🌸 en je zult er geen spijt van krijgen

Ingeborg Oude Roelink/koekkoek
trustpilot
Ingeborg Oude Roelink/koekkoek
11 juni 2022

Ga zo door

Ga zo door. Ben er heel blij mee

Super snel geleverd en als bonus ook nog een heerlijke parfum kado gekregen . Ik ga zeker vaker bestellen

Franziska Hoekstra
trustpilot
Franziska Hoekstra
10 mei 2022

vriendelijke en snelle service

vriendelijke en snelle service

Marian van Leeuwen
trustpilot
Marian van Leeuwen
3 maart 2022

Net weer een bestelling binnen

Net weer een bestelling binnen, heerlijke geuren en als de inkt vd printer dan op is, krijg je een geschreven briefje en een extra geur melt 👍🏻

Tonnie Delmotte
trustpilot
Tonnie Delmotte
1 maart 2022

is een uitstekend product en heel snel…

is een uitstekend product en heel snel thuis

Petra
trustpilot
Petra
15 februari 2022

Mooie website en keurige afhandeling…

Mooie website en keurige afhandeling van de bestelling!

miranda hendriks
trustpilot
miranda hendriks
7 februari 2022

Tevreden met de geurpoeders

Tevreden met de geurpoeders

Henriette Bodt
trustpilot
Henriette Bodt
31 januari 2022

Heel erg vriendelijk en erg goed advies…

Heel erg vriendelijk en erg goed advies gehad. Kom zeker weer.

Karin
trustpilot
Karin
31 januari 2022

Zeer tevreden met de producten

Zeer tevreden met de producten. Fijn en snel contact. Snelle levering. Goed verpakt en de melts zaten in een mooie doos verpakt. Nu heerlijk aan het genieten van de geuren van de waxmelts. Zeker een aanrader! Een cadeautje voor mezelf.

monica tekaat
trustpilot
monica tekaat
16 januari 2022

Geweldig bedrijf heb problemen met een…

Geweldig bedrijf heb problemen met een geurbrander en niks van moeilijk doen echt een top bedrijf 👌👌

Sietske Vogelzang
trustpilot
Sietske Vogelzang
11 december 2021

Heerlijke geuren!

De geur komt je al tegemoet als je het pakket open maakt. Heerlijke geuren en een goede service!

Niek Teussink
trustpilot
Niek Teussink
5 december 2021

Professioneel en vriendelijk naar de…

Professioneel en vriendelijk naar de klant toe. Klant staat centraal en ze luisteren goed naar de wensen van. Zeker een aanrader!

CFvleeuwen
trustpilot
CFvleeuwen
23 november 2021

Altijd snelle reactie en levering.

Altijd snelle reactie en levering. En uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader !

Mevrouw B.
trustpilot
Mevrouw B.
15 november 2021

Snelle levering

Snelle levering Goed verpakt

Brenda
trustpilot
Brenda
8 november 2021

Zeer tevreden

Goede, snelle service, erg fijne producten, nette website. Zeer tevreden! Absoluut een aanrader!

Gioia Breeman
trustpilot
Gioia Breeman
25 oktober 2021

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen, goede en duidelijke uitleg. Zeer mooie website en veel keuze. Top

Giaconda Koopman
trustpilot
Giaconda Koopman
20 oktober 2021

Nette en snelle levering ,top hoor.

Nette en snelle levering ,top hoor. Succes !!groeten Giaconda Koopman

Rosa
trustpilot
Rosa
15 oktober 2021

Super lekkere geuren

Super lekkere geuren. En heel gastvrije eigenaresse.

Annemieke
trustpilot
Annemieke
13 oktober 2021

Heerlijk weer de nieuwe geur wax

Heerlijk weer de nieuwe geur wax

Vnss Bnk
trustpilot
Vnss Bnk
8 oktober 2021

Goede service

Goede service. Reageert direct en pakt alles netjes en mooi in. Zeer tevreden.

Tina
trustpilot
Tina
7 oktober 2021

Super lekkere geurtjes en snelle…

Super lekkere geurtjes en snelle levering

Corine Segerink
trustpilot
Corine Segerink
5 oktober 2021

Fantastisch

Ons huis, de was en ikzelf ruiken weer heerlijk!😁 Verslaafd aan het wasparfum en de rest....heerlijke geuren

Esther Essink
trustpilot
Esther Essink
5 oktober 2021

Super zoals altijd

Super zoals altijd