Nieuws

IPL Behandeling / Ontspanningsmassage / Hote stone massage./ Gezichtsbehandelingen

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal

PLAN EEN GRATIS INT

Definitief ontharen met IPL.

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts tien minuten. In totaal heeft u zo’n 6 a 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.


Haren kennen drie fasen:
1) de groeifase
2) de overgangsfase
3) de eindfase

Na deze 3 fases begint de groeicyclus van het haar weer opnieuw. Bij IPL kun je alleen de haren vernietigen die in de eerste fase zitten, ook wel de “actieve” groeifase van het haar genoemd.

Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage is het overwegen waard, wanneer je een gevoel van stress ervaart. Stress zorgt er niet alleen voor dat je minder nachtrust hebt, ook kan je weerstand door stress worden verminderd.
Tevens zijn wij een webshop met etherische oliën en Diffusers en Geurmelts!

Een ontspanningsmassage worden in principe alle onderdelen van het menselijk lichaam behandeld. Houd er hierbij rekening mee, dat dit enigszins afhankelijk is van de duur van een gekozen massage. Vaak worden bij de kortere massages enkel de voor- of achterzijde van je lichaam behandeld. Kies je voor een lange ontspanningsmassage, dan komen beide zijden van het lichaam aan bod. Na een ontspanningsmassage zal je een fijn ontspannen gevoel ervaren, boek snel een afspraak bij de salon!