Nieuws

Nieuw bij Femma Geurmelts & More in Oldenzaal!

Femma Geurmelts & More | De webshop voor Geurmelts, amberblokjes, diffusers, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer! - Drogerballen

We zijn verheugd om enkele spannende nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen die je dagelijkse routine kunnen verbeteren en verfraaien. Of je nu op zoek bent naar heerlijke geuren voor je huis, milieuvriendelijke alternatieven voor je wasmiddel, of energiezuinige oplossingen voor je droger, wij hebben het allemaal voor je!

Home Spray 250 ml + Spraydop:

Maak van je huis een oase van heerlijke geuren met onze nieuwe Home Spray. Met geuren zoals Lady Million en Black Opium, breng je een vleugje luxe in je leefruimte. De handige spraydop zorgt ervoor dat je de geur gelijkmatig kunt verspreiden. Verfris je huis en laat het heerlijk ruiken!

Wasstrips – Biologische Vervanging voor Wasmiddel:

Wil je milieubewuster wassen? Onze nieuwe Wasstrips zijn een geweldig alternatief voor traditioneel wasmiddel. Deze biologisch afbreekbare strips zijn goed voor wel 30 wasbeurten. Ze zijn niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor het milieu. Eenvoudig te gebruiken en effectief in het reinigen van je wasgoed.

Drogerballen – Energiezuinig en Natuurlijk:

Bespaar energie en verkort de droogtijd van je kleding met 25% tot 50% met onze nieuwe Drogerballen. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol en zorgen voor een zachte en pluisvrije was. Bovendien verminderen ze de statische elektriciteit in je droger. Een geweldige keuze voor zowel je portemonnee als het milieu.

Nieuwe Parfums in Ons Assortiment:

Voor de liefhebbers van heerlijke geuren hebben we nog meer nieuws! We hebben ook Fame van Paco Rabanne aan ons assortiment toegevoegd, naast onze andere populaire parfums. Ontdek de verleidelijke aroma’s die je de hele dag zullen omringen.

Bezoek onze webshop op www.femmageurmeltsmore.nl om deze spannende nieuwe producten te bekijken en te bestellen. We zijn er trots op dat we je deze hoogwaardige en milieuvriendelijke opties kunnen bieden om je dagelijkse leven te verbeteren. Bij Femma Geurmelts & More streven we ernaar om je te voorzien van producten die zowel goed voor jou als voor de planeet zijn. Maak je leven frisser, schoner en groener met onze nieuwe toevoegingen!