Uncategorized

Nieuwe website! Schoonheidssalon Femma

Femma Geurmelts & More | De webshop voor Geurmelts, amberblokjes, diffusers, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer!

Met trots willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen over Femma Geurmelts & More in Oldenzaal! Ik voel me zeer vereerd om vandaag een blog te schrijven over deze recente gebeurtenissen.

Met veel enthousiasme deel ik het goede nieuws met jullie. Dankzij het harde werk van Chiel, Roel, Jan en mezelf 😉 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: onze website is nu losgekoppeld van de webshop, terwijl onze vertrouwde webshop op www.femmageurmeltsmore.nl blijft bestaan.

Deze verandering is van essentieel belang om de gebruikerservaring voor onze klanten te verbeteren. Met trots kondig ik aan dat onze nieuwe website de naam Schoonheidssalon Femma zal dragen. Deze naam vat perfect samen waar we voor staan en biedt onze klanten een overzichtelijke en gescheiden ervaring. Jullie kunnen onze nieuwe website vinden op www.schoonheidssalonfemma.nl. Ik ben verheugd om te kunnen zeggen dat de website op dit moment gereed is. Dus als jullie dit lezen, kunnen jullie direct een kijkje nemen!

Maar er is nog meer goed nieuws om te delen. Ik ben ook enorm trots om aan te kondigen dat ik ben geslaagd voor mijn opleiding in huidverbetering. Dit betekent dat ik nu met SQT mag gaan werken, een geavanceerd en innovatief huidverbeteringsprogramma. Ik kan niet wachten om deze nieuwe vaardigheden toe te passen en onze gewaardeerde klanten nog beter van dienst te zijn.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder het onvermoeibare werk en de toewijding van het Rankingpartner-team. Chiel, Roel en Jan hebben ons geholpen bij het doorvoeren van deze veranderingen en ik kan hen niet genoeg bedanken voor hun inzet. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze website en webshop soepel blijven draaien, terwijl we tegelijkertijd een verbeterde online aanwezigheid creëren.

Ik wil ook graag onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in onze schoonheidssalon. Het is dankzij jullie dat we kunnen groeien en blijven ontwikkelen.

Bedankt voor het lezen van deze blog en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in Schoonheidssalon Femma, waar we graag willen dat jullie stralen en verzorgd worden.

Met vriendelijke groet, Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *