Bindweefselmassage

De bindweefselmassage behoort tot de beauty trends van dit moment! Steeds meer consumenten kiezen voor dit type massage om een veroudering van de huid tegen te gaan. Het gaat hierbij niet alleen om de hoofdhuid, maar ook om andere delen van het menselijk lichaam. Denk aan benen, billen en de buik. Ik werk met verschillende technieken onder andere met cups.

Wat is een bindweefselmassage?

Zoals reeds geïntroduceerd werd, kan een bindweefselmassage bijdragen aan het tegengaan van een veroudering van de huid. De massage wordt in verschillende vormen aangeboden, gericht op de onderdelen van ons lichaam. Door de huid te kneden en cups, krijgen de onderdelen van je lichaam meer volume. Dit valt te verklaren door het feit, dat de doorbloeding in bijvoorbeeld je gezicht verbeterd wordt. Een verbeterde doorbloeding zorgt niet alleen voor meer volume in je gezicht, maar ook voor het oplossen van pijnklachten. Waar je wang er voorafgaand aan deze massage nog slapjes bij kan hangen, ziet deze er nadien veel strakker uit!

Waar komt de bindweefselmassage vandaan?

Officieel wordt de bindweefselmassage toegekend aan Elisabeth Dicke, wat een Duitse heil gymnast en fysiotherapeut is. Toch is het vraag of zij deze massage volledig zelf bedacht heeft. Veel mensen beweren deze massage namelijk ook al terug te zien in de verhalen over de Egyptenaren, Romeinen en Grieken. Ook de Chinese bevolking zou deze massage in het verleden al gebruikt hebben, om de huid van het menselijk lichaam strak te houden.

Wat kun je verwachten van een bindweefselmassage.

Een massage van het gezicht lijkt op voorhand wellicht heel ontspannend. Dat is deze bindweefselmassage echter bepaald niet! Het kan behoorlijk pijn doen. Logischerwijs is dit enigszins afhankelijk van de plek op je lichaam, waar je de massage uit laat voeren. Bij deze massage is het gebruikelijk, dat de er gebruik wordt maakt van een olie of crème. Deze middelen zorgen voor de hydratatie van de opperhuid. In combinatie met de verbetering van het volume van de huid, leidt dit tot een situatie waarbij rimpels minder goed zichtbaar zijn.

Waarom zou ik kiezen voor een bindweefselmassage?

Met een bindweefselmassage kun je de verschillende onderdelen van je lichaam strakker laten lijken en meer volume geven. Eerder werden al het gezicht, de buiken en bijvoorbeeld billen genoemd. De massage geeft je huid een jonge en verzorgde uitstraling. Iets wat goed van pas komt, als je binnenkort een belangrijk gesprek of bijvoorbeeld een familiefeest hebt. Houd er rekening mee dat stoppen met de behandeling vaak ook betekent, dat het effect snel zal zijn verdwenen Bezoek ons, om te informeren naar de mogelijkheden die hier geboden worden.

Let op:  Deze behandeling starten we in de tweede week van September!                                                  

Prijslijst       

Bindweefselmassage  Los
Kuur 8x   
Buik, billen en benen  
€ 55,00
€ 385,00     
Benen & billen    
€ 45,00 
€ 315,00     
Buik    
€ 27,50 
€ 192,50     
Bindweefsel icm Gezichtsbehandeling € 65,00 € 455,00

        

Voor bedrijven prijs op aanvraag.

Cadeaubon uiteraard ook verkrijgbaar!