Suggesties Of Klachten

Suggesties of Klachten:

Heeft u verbeterpunten, suggesties en of opmerkingen over onze artikelen, bedrijf, of werking van de website dan vernemen wij dat uiteraard graag via ons mailadres: info@femmageurmeltsmore.nl

Heeft u onverhoopt een klacht, dan kunt u deze op diverse manieren uiten. U kunt samen met ons aan een oplossing werken, mail dan uw ongenoegen naar: info@femmageurmeltsmore.nl en wij zullen hier binnen 3 werkdagen op reageren om samen tot een passende oplossing te komen.

Uitingen dat u een geur niet lekker vindt of er een ander verwachtingspatroon bij had kunnen wij niet als klacht in behandeling nemen, geuren zijn een beleving en geen vast staand gegeven. Wilt u dit niet, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Suggesties Of Klachten

De informatie hieronder is van belang voor de verkoop van de melts met parfum geuren. Naam handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve fabrikanten en / of ontwerpers. Onze versie van de designers geuren moet men niet verwarren met de originele geuren. De interpretatie van de geur is gemaakt door middel van chemische analyse en reproductie en de beschrijving is bedoeld om de klant een idee van het geur karakter te geven, niet om deze te misleiden of inbreuk te maken op de fabrikanten / naam ontwerper en het waardevolle handelsmerk. Al onze geur-oliën zijn sterk geconcentreerd en van een zeer hoogwaardige kwaliteit afkomstig uit de United Kingdom en de US, wordt geproduceerd in overeenstemming met de eisen van de EU.