Reviews

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

google
Krizze Brinkhuis
19 juni 2024

Top behandeling gehad bij Femma. Fijne warme sfeer en veel ervaring aanwezig. Mooie productlijn die heel goed verwerkt wordt op je lichaam. Lees gemasseerd, gelukkig heel veel haha. En de Millions (parfums worden ook verkocht) bevallen goed. Nog bedankt namens de wederhelft 🤗

Lekker ontspannen verwen moment op een verwarmde bank.

google
Eva Pool
12 juni 2024

Erg fijne gezichtsbehandeling gehad, ik kom zeker nog een keer terug!

Heerlijke, ontspannen massage door Susanne.

google
Jeroen Sandra
5 juni 2024

Hele fijne plek met toppers. Alleen maar positief !

Fijne 1e ervaring! Vriendelijke mensen en leggen alles goed uit. Super

google
Ruud Leus
24 mei 2024

Heerlijke ontspannen massage

Heerlijke massage gehad van de zeer betrokken, jonge stagiaire.

google
Mervin
23 april 2024

Hier ga ik vaker naar toe! Ik heb genoten van een heerlijk professionele massage en voel me weer helemaal soepel en ontspannen. Het is duidelijk dat de masseuse veel kennis en ervaring heeft. De schoonheidssalon is prachtig en zorgt meteen voor een comfortabele sfeer. Een absolute aanrader!

google
Xan Wig
19 april 2024

Heel fijn ontvangen, prima massage!

google
wendy roelofs
17 april 2024

Mooie behandelkamer, rook er lekker, fijne massageolie, vriendelijke dame, had van mij wel met wat meer druk mogen masseren en ook de "pijnlijke" punten mogen opzoeken. Gezichtsmassage was lekker!

google
Marjon Kuijpers
8 april 2024

Erg fijne massage! Deze keer via social deal maar ga zeker nog terug komen. Prettig in contact en heerlijk ontspannen de deur uit

BEKIJK EENS ONZE

Schoonheidssalon Femma

Wist je dat Femma Geurmelts & More ook een schoonheidssalon heeft in Oldenzaal? Ben jij opzoek naar een heerlijke massage, gezichts-, lichaam-, Callageen-, Huidverbeteringbehandeling? Of wil je liever een IPL Definitief ontharen behandeling? Wij van Schoonheidssalon Femma staan voor u klaar!

Femma Geurmelts & More | De webshop voor Geurmelts, amberblokjes, diffusers, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer!