Reviews

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

google
Xan Wig
19 april 2024

Heel fijn ontvangen, prima massage!

google
wendy roelofs
17 april 2024

Mooie behandelkamer, rook er lekker, fijne massageolie, vriendelijke dame, had van mij wel met wat meer druk mogen masseren en ook de "pijnlijke" punten mogen opzoeken. Gezichtsmassage was lekker!

google
Marjon Kuijpers
8 april 2024

Erg fijne massage! Deze keer via social deal maar ga zeker nog terug komen. Prettig in contact en heerlijk ontspannen de deur uit

google
Monique Punt
21 maart 2024

Vandaag nieuw apparaat. Goed geholpen Zeer tevreden en kan het iedereen aanraden

google
Mireille Heuvels
27 februari 2024

Astrid is lief en zorgzaam. Fijne manier van omgaan. IPL op kin en bovenlip gehad. Het laseren is nagenoeg pijnloos. Alleen op sommige plekken brandde het iets. Ze houdt rekening met je. Aanrader!!

google
Barbara van den Heuvel
30 december 2023

Zeer vakkundige ontspanningsmassage gehad. Erg vriendelijke, lieve vrouw die écht de tijd voor je neemt en je helemaal op je gemak stelt. Ik kan me geen betere masseuse wensen. Ik ben inmiddels een zeer tevreden, vaste klant geworden!

google
Harm Sieders
19 december 2023

Heerlijk ontspannen en deskundig. Je bent hier in goede handen!

google
Hubert Valeton
13 december 2023

Astrid is een echte vakvrouw die met zorg en aandacht iedere keer weer je heerlijk in de watten legt en helemaal laat ontspannen. Niks anders dan lof.

google
Esmée Steggink
15 november 2023

Zeer fijne en professionele salon! Nu een aantal keer geweest voor IPL bij Astrid, neemt de tijd voor elke behandeling. Top salon!

google
Marjolein Grondman
2 oktober 2023

Het was heerlijk! Fijne sfeer in de salon, ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Astrid. Ik heb een hele fijne ontspanningsmassage gehad met subtiel geurende oliën. En mijn gezicht voelt na de behandeling zó zacht en schoon…ik wil nog een keer!

google
Rian Ezendam
4 september 2023

Vandaag een behandeling gehad met het nieuwe IPL apparaat: wat een geweldig apparaat! Het meteen koelen helpt super, slecht enkele plekjes die wel wat gevoeliger waren, maar in vergelijking met voorheen: HEAVEN!Dus wil je een IPL behandeling? This is the place to be.

google
Yvette Leferink
1 september 2023

Heerlijk!

BEKIJK EENS ONZE

Schoonheidssalon Femma

Wist je dat Femma Geurmelts & More ook een schoonheidssalon heeft in Oldenzaal? Ben jij opzoek naar een heerlijke massage, gezichts-, lichaam-, Callageen-, Huidverbeteringbehandeling? Of wil je liever een IPL Definitief ontharen behandeling? Wij van Schoonheidssalon Femma staan voor u klaar!

Femma Geurmelts & More | De webshop voor Geurmelts, amberblokjes, diffusers, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer!