Reviews

GOOGLE REVIEWS

Wat vertellen onze klanten?

google
Barbara van den Heuvel
30 december 2023

Zeer vakkundige ontspanningsmassage gehad. Erg vriendelijke, lieve vrouw die écht de tijd voor je neemt en je helemaal op je gemak stelt. Ik kan me geen betere masseuse wensen. Ik ben inmiddels een zeer tevreden, vaste klant geworden!

google
Harm Sieders
19 december 2023

Heerlijk ontspannen en deskundig. Je bent hier in goede handen!

google
Hubert Valeton
13 december 2023

Astrid is een echte vakvrouw die met zorg en aandacht iedere keer weer je heerlijk in de watten legt en helemaal laat ontspannen. Niks anders dan lof.

google
Esmée Steggink
15 november 2023

Zeer fijne en professionele salon! Nu een aantal keer geweest voor IPL bij Astrid, neemt de tijd voor elke behandeling. Top salon!

google
Marjolein Grondman
2 oktober 2023

Het was heerlijk! Fijne sfeer in de salon, ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Astrid. Ik heb een hele fijne ontspanningsmassage gehad met subtiel geurende oliën. En mijn gezicht voelt na de behandeling zó zacht en schoon…ik wil nog een keer!

google
Rian Ezendam
4 september 2023

Vandaag een behandeling gehad met het nieuwe IPL apparaat: wat een geweldig apparaat! Het meteen koelen helpt super, slecht enkele plekjes die wel wat gevoeliger waren, maar in vergelijking met voorheen: HEAVEN!Dus wil je een IPL behandeling? This is the place to be.

google
Yvette Leferink
1 september 2023

Heerlijk!

google
dex huykman
13 april 2023

Hele prettige behandeling gehad!! Aanrader

google
Amber Coppens
8 april 2023

Ontspanning massage gehad van 60 minuten. Erg fijne ruimte - bank en niet te aanwezige muziek maar gewoon lekker op de achtergrond.Ontzettend lieve vrouw en veel kennis!! Ik heb al jaren last van een wiplash en ik vond deze massage zo fijn en was echt pijn verlichtend.

google
Karin
17 maart 2023

Een echte aanrader om naar Astrid te gaan. Astrid weet wat ze doet en legt hierbij ook uit en stelt je op je gemak. Ik kreeg nog proef monsters mee van wat gezicht verzorging. Ik kom zeker weer🍀🌸 bedankt !!

Rian
Rian
16 maart 2023

Voor het eerst voor een massage bij…

Voor het eerst voor een massage bij Astrid geweest. Gepassioneerd voor haar vak en voor de andere opties die zij aanbiedt (IPL, diverse geurmelts etc), geen 'op de klok werken' maar ruim de tijd nemen en, last but not least, een heerlijk ontspannen massage gehad en na de tijd heel erg relaxt. Meteen een nieuwe massage geboekt en ik denk ook serieus over IPL behandeling. Goed gevoel bij deze vriendelijke dame.

google
G. Holland
23 februari 2023

Wat heb ik genoten van de massage, fijn geklets. Astrid is een erg lieve vrouw,die weet waar ze het over heeft. Wat zal ik lekker slapen vannacht 🥰🥰

BEKIJK EENS ONZE

Schoonheidssalon Femma

Wist je dat Femma Geurmelts & More ook een schoonheidssalon heeft in Oldenzaal? Ben jij opzoek naar een heerlijke massage, gezichts-, lichaam-, Callageen-, Huidverbeteringbehandeling? Of wil je liever een IPL Definitief ontharen behandeling? Wij van Schoonheidssalon Femma staan voor u klaar!

Femma Geurmelts & More | De webshop voor Geurmelts, amberblokjes, diffusers, etherische oliën, geurkaarsen, parfum en nog veel meer!