Reviews

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal

WAT VERTELLEN ONZE KLANTEN

ONTSPANNINGSMASSAGE OLDENZAAL | IPL ONTHAREN

Ontspanningsmassage Oldenzaal | IPL Ontharen | Femma Geurmelts & More | Oldenzaal
google
dex huykman
13 april 2023

Hele prettige behandeling gehad!! Aanrader

google
Amber Coppens
8 april 2023

Ontspanning massage gehad van 60 minuten. Erg fijne ruimte - bank en niet te aanwezige muziek maar gewoon lekker op de achtergrond.Ontzettend lieve vrouw en veel kennis!! Ik heb al jaren last van een wiplash en ik vond deze massage zo fijn en was echt pijn verlichtend.

google
Martha Wulff
28 maart 2023

Vanmiddag een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Astrid is een bekwame vakvrouw. Ze neemt alle tijd voor je. Doordat zij rust en vertrouwen uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Deze salon zal ik zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen.

google
Karin
17 maart 2023

Een echte aanrader om naar Astrid te gaan. Astrid weet wat ze doet en legt hierbij ook uit en stelt je op je gemak. Ik kreeg nog proef monsters mee van wat gezicht verzorging. Ik kom zeker weer🍀🌸 bedankt !!

Rian
Rian
16 maart 2023

Voor het eerst voor een massage bij…

Voor het eerst voor een massage bij Astrid geweest. Gepassioneerd voor haar vak en voor de andere opties die zij aanbiedt (IPL, diverse geurmelts etc), geen 'op de klok werken' maar ruim de tijd nemen en, last but not least, een heerlijk ontspannen massage gehad en na de tijd heel erg relaxt. Meteen een nieuwe massage geboekt en ik denk ook serieus over IPL behandeling. Goed gevoel bij deze vriendelijke dame.

google
G. Holland
23 februari 2023

Wat heb ik genoten van de massage, fijn geklets. Astrid is een erg lieve vrouw,die weet waar ze het over heeft. Wat zal ik lekker slapen vannacht 🥰🥰

google
Marleen Teikotte
18 januari 2023

Wat een top vrouw! Weet veel van het vak. Fijne warme huiselijk sfeer. Het begin in september met een massage behandeling! Kom zeker snel terug zei ik toen al. Ondertussen nu 6x geweest voor verschillende dingen. Ze hebben heeft zoveel kennis waar ik zo enthousiast van ben geworden! Dochter die wagenziek is, daar heeft zij een wondermiddel voor🥰 IPL behanding vandaag voor de 3de keer. Zelf mijn man die zegt jee wat een verschil zeg 🫣 IPL behandeling raad ik echt iedereen aan!! Mijn onzekerheid is daar mee verdwenen. Astrid je bent een top vrouw vol passie en veel liefde in het vak! Tot snel

google
Tessa Hoge Bavel
8 december 2022

Heb een massage gehad van een uur lang, het was heerlijk! Aardige vrouw en voelde mij op mijn gemak bij haar

google
Martin Colard
7 december 2022

Massage was zoals een massage moet zijn. Voelde me daarna lekker ontspannen en de spieren zijn goed los gemaakt. Kom zeker terug!

google
Lesley Kaat
30 november 2022

heeerlijke massage gehad!! Vakkundig heerlijke oliën, fijne persoonlijkheid. Pure verwennerij! een echte aanrader!!

google
Per Heideman
29 november 2022

Wat een heerlijke massage! Ze nam ruim de tijd en ik ging echt ontspannen maar ook opgeladen naar huis!

google
Juriën van Wel
25 november 2022

Astrid heeft gouden handjes. ik kom zeker terug!

Laad Meer