Nieuws

Trots moment: Schoonheidssalon Femma is nu een erkend leerbedrijf!

Femma Geurmelts & More

Het is met groot genoeg en een gevoel van immense trots dat we aankondigen dat Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal vanaf nu een erkend leerbedrijf is! Deze nieuwe mijlpaal hoogtepunten een spannende fase in onze reis, waarin we ons toewijden aan het leiden en begeleiden van toekomstige schoonheidsspecialisten. Ik kijk er na uit om mijn passie en kennis te delen met gemotiveerde leerlingen, en hen te helpen groeien in dit prachtige vakgebied.

Als schoonheidssalon heb ik altijd gestreefd naar uitmuntendheid in alles wat ik doen. Het behalen van de erkenning als leerbedrijf is een erkenning van het harde werk en toewijding aan de schoonheidsindustrie. Ik ben dan ook erg vereerd om een rol te spelen in de professionele ontwikkeling van jonge enthousiastelingen die willen leren en groeien in dit vak.

Een van mijn belangrijkste doelen als erkend leerbedrijf is voor onze leerlingen een solide basis te bieden voor hun carrière. Ik ben vastbesloten om niet alleen de praktische vaardigheden bij te brengen die nodig zijn in een schoonheidssalon, maar ook om hen te inspireren om creatief te denken, klantgericht te handelen en voortdurend te streven naar verbetering.

Ik sta te popelen om hun kennis te delen en de leerlingen te begeleiden op hun reis. Ik begrijp dat leren niet alleen gaat om het aanleren van technieken, maar ook om het begrijpen van de filosofie achter elke behandeling en het opbouwen van vertrouwen en communicatieve vaardigheden met klanten. De deuren staan open voor vragen, begeleiding en waardevolle interacties die bijdragen aan een vruchtbare leerervaring.

Een bijzonder aspect waar ik naar kijk is het beïnvloede van nieuwe behandelingen en de nieuwste kennis op het gebied van schoonheid en huidverzorging. Een voorbeeld hiervan is de opkomende SQT (Skin Quality Treatment), waarbij ik hoop dat dit de leerlingen zal helpen om een dieper inzicht te krijgen in huidverzorging en de nieuwste trends op dit gebied. Ik geloof dat door voortdurend op de hoogte te blijven van innovaties, de  leerlingen de best mogelijke therapeutische ervaring kunnen bieden.

Ik ga mijn best doen om de leerlingen goed te begeleiden en hen veel te leren, gaat verder dan alleen technische vaardigheden. We willen een omgeving creëren waarin ze zich gesteund voelen, begrijpelijk om vragen te stellen en zichzelf uit de dagen. Het succes als leerbedrijf wordt uiteindelijk gemeten aan de hand van de successen van onze leerlingen en hun groei als professionals.

Kortom, dit is een tijd van opwinding, mogelijkheden en groei voor Schoonheidssalon Femma in Oldenzaal. Ik ben vastberaden om het nieuwe hoofdstuk als erkend leerbedrijf met onderneming en passie vorm te geven. Samen zullen we bouwen aan een toekomst waarin jonge schoonheidsspecialisten kunnen gedijen, leren en uitblinken. Wij heten onze leerlingen van harte welkom in onze salon en kijken uit om hen te begeleiden op hun reis naar succes in de schoonheidsindustrie!